dilluns, 25 de maig del 2020

Proposta Dilluns 25 de Maig

Bon dia preciositats!
Com ha anat el cap de setmana? Com vos ho heu passat? Espero que molt bé! Ja comença la nova normalitat, i amb ella, les visites als nostres familiars, amics i amigues… Cada vegada estem més a prop de reprendre el que teníem, amb molta cura, tot i que no ens veurem a l’escola fins Setembre, al curs que bé.
 Ho estem aconseguint! ÀNIMS!
💚❤️💙💜💛💗

Estic segura que heu vist quants d’arbres han crescut amb les seves fulles verdes i flors precioses al carrer… Miris on miris es veu la natura florida.

Doncs bé, l’activitat d’avui té a veure amb els colors de la primavera, com l’activitat que vàrem fer fa dues setmanes i amb l’art.

Necessitarem :
-Canyetes o rotllets
-Pintura de diferents colors
-Aigua
-Potets on posar la pintura amb l'aigua
-Folis

L’activitat consisteix en fer un dibuix de la primavera posant una mica de pintura diluïda amb aigua a diferents pots o platets, posar una mica d’aquesta pintura al foli on vulguem fer la nostra obra d’art i amb la canyeta bufar direccionant la pintura a un lloc o a un altre segons bufem i segons ens agradi (Podeu enganxar varis folis per fer el dibuix més gran i que experimentin més si volen). 
Podeu dibuixar arbres, flors, etc. I barrejar tots els colors que tingueu a casa al vostre gust. Quan estigui seca la pintura, també podeu dibuixar a sobre amb retoladors... Si vos sentiu creatius! 
Jo a continuació vos adjunto un parell d’exemples d’activitats similar a aquesta, però cadascú que faci la seva creació com més l’agradi 😊





Espero veure els vostres quadres de la primavera. Envieu-me les vostres fotos.

PETOOOOONS GUAPOS I GUAPES! VOS ESTIMO!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada