dimecres, 29 d’abril del 2020

Proposta Dimecres 29 d'abril

Bon dia solets meus!
Dimecres famílies, ja estem a dimecres! Aquesta setmana està passant corregent!
Ja he vist que els vostres "ous" varen quedar molt bé. És una manera fàcil i senzilla d'consolidar continguts. 
Pe avui dimecres us tinc una activitat molt divertida!


PASTA  DE  SAL

Exacte! Avui farem pasta de sal. És molt fàcil de fer, divertida i ajuda als infants a enfortir els seus dits. Fet que els permetrà tenir més força i control a l'hora de fer traços. Tot són avantatges. 

Recepta:
1 Part de sal fina
1 Part d'aigua 
3 Parts de farina
Colorant de colors alimentari

Us he buscat aquesta recepta, ja que podeu fer la quantitat que vulgueu. Com un pastís amb la mesura de iogurt. Només s'ha de respectar les parts. El colorant és només per donar-li color a la massa. Podeu fer-la tota d'un color, dividir-la i fer-la en diferents colors o simplement no passar-li colorant i que la massa quedi blanca. Una altra opció és posar-li colorant tipus "paella" o algunes gotes d'algun oli amb bona olor, obtindreu una pasta molt especial! 
Us aconsellaria barrejar tots els ingredients en un bol i començar amb una espàtula a donar-li forma. Penseu que si heu posat colorant les vostres mans, quedaran tot un quadre jejeje. Podeu amassar-lo amb les mans quan estigui tot una miqueta més lligat.



Una vegada feta, només heu de jugar i gaudir de la massa. Per donar-vos alguna idea podeu deixar que els infants juguin amb pasta o fins i tot, botons que tingueu per casa, per tal que puguin deixar la seva impremta o fer formes. Avui us deixo algunes imatges. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada